Khamis, 25 Februari 2010

Nuffnang! Gimme Bungalow!

Cis! Esok still hari kerja lagi. tapi aku dah rasa seronok semacam. Hari Jumaat cuti Maulidur Rasul. Meaning cuti panjang ler hujung minggu ni....

Yeah yeah....ngam-ngam dapat gaji plak tu. Nak shopping jugak! Teringin nak pergi ubah imej rambut! Nak buat camana ntah...nanti sampai saloon baru jenguk-jengukkan fesyen yang ada. Korea style? Huhu...tak sesuai ngan muka aku. Dah download beberapa software untuk hairstyle. Esok baru cadang nak godek-godek mencari style yang akan menambahkan keanggunanku.

En. Hubby kata Sunday company dia nak buat team building kat Kuantan. Huh....perpisahan melanda lagi. Tension betul...Hubby ajak aku pergi, aku dilantik dengan tidak rasminya menjadi fasilitator. What? Aku tak nak ler nanti bos dia pikir En. Hubby tak professional. Tapi En. Hubby tetap juga mengajak. Katanya informal je, just budak-budak bawah dia and En. Hubby yang akan memberi talk. Tugas aku cuma jadi tukang angkat barang and pastikan makan minum dan tempat tinggal terurus.

En. Hubby kata nak aku pergi sekali, then boleh ajar anak buah dia buat blog. Oh, begitu ke? Blog aku pon tak berapa best, inikan nak mengajar orang.

hati masih berbelah bahagi...nak pergi or tak pergi. Kalau tak pergi nanti rindu tahap gila sampai sakit kepala lagi. Kalau pergi, aku tak nak keprofesionalan En. Hubby tercalar. Aku je yang nak kisah pasal pandangan orang lain. dia plak tak kisah. Hehe...aku tau dia sayang aku gila-gila!

Teringin nak pindah rumah. Dapat gaji nak beli rumah ler...cis! macam la dapat gaji sejuta. Hurm...Bilalah nak dapat banglo Idaman.

Oh Nuffang...bilakah akan ada contest menang banglo?

2 ulasan:

kak ina kl berkata...

salam rina..bengkraplah nuffnang cam tu..bukan senang nak bagi bunglow tau..syarikat gergasi pun tak bagi camtu..

Wan Perlis berkata...

nuffnang bila nak bagi keta ferari?hehe