Rabu, 17 Februari 2010

Can You Feel It?

Cuaca Semakin Panas,

Ramai yang mengambil keputusan pantas,

air cond bakal menggantikan kipas,

Tidakkah sedar ozon menipis semakin lekas?



Hoho...panas betul cuaca seminggu dua ni kan? Tidur pun payah. Kalau dapat tidur pun dah lewat pagi, pukul 2 or tiga. Walaupun cuti tetap terjaga awal. Pagi-pagi dah dengar bunyi mercun sana sini. Marah betul, tapi atas dasar satu Malaysia aku abaikan aje. Nanti sampai Hari Raya aku balas dendam.

Hubby cadang nak pasang air cond. Tapi aku rasa macam kipas pun dah kira okay. Putar maksimum, sampai terbang semua benda dalam rumah.

Alang-alang dah cite pasal cuaca panas ni, ingat lagi tak last year dunia diajak untuk vote for Earth Day. Kita diminta untuk off lampu pada malam akademi Fantasia. Huhu...Apa yang anda lakukan masa tu? Mengundi atau tidak? Off atau On? Terlibat atau tidak?

2 ulasan:

Edriena Hazelina berkata...

oh.. kalau gune aircond..
sile standby duit bil.
hehe..

yups.. cuaca panas sangat kan sekarang nie?

kalau dulu tdo gune aircond 28C je. sekarang nie kene gune 24C. huhu..

makin nipis la lapisan ozon.

fiza Mastar berkata...

earth day last year dibuat masa hari jadi saya..best!! harapan diberi surprise masa gelap2 tu tp takdak..drg bg surprise awal lak kan..huhu tp takpe,sy sokong earth day sbb mmg panas gile la skrg..dhlah pakai tudung,mau melelh peluh kt dlm..haha