Khamis, 11 Februari 2010

Google Buzz Desperado


Sape yang terkejut time nak bukak email tadi? For gmail user la... Tiba-tiba ada benda baru kat google which is google buzz. Macam best kan? tak pasti lagi camana kehebatannya, tapi belum try belum tawu.




Meh kita pakat try nak? You add me I add you. Nanti kite shout pasal new blog post, boleh pakat baca-baca. Boleh ke macam tu? Apa salahnya...

Agaknya maybe sama function dengan twitter kot. Kalo boleh tolong naikkan traffik bagus jugakkan...benda free. tak de ruginya nak try.

Sape sudi katakan sudi...tidak aku ternanti-nanti.

Sudi-sudikanlah add kan aku, meh aku dengan tak malunya meletakkan email address aku supaya senang u all yang sudi search and add kan aku.

Kenapakah aku kedengaran begitu desperado? Ooh...aku hanya insan biasa yang ingin mempopularkan diriku. Oopss...silap, sebenarnya untuk tujuan networking. Untuk kebaikan bersama. i klik u, u klik I...

shahrina.abdullah@gmail.com

nah...aku kasik besau besau. Search for me okay....

terbukti tak ke-desperadoanku?

4 ulasan:

enche tomyams berkata...

hahah...ni networking ni...nak cuba jugak, nanti kita add awak..

syahzul berkata...

adakah ia boleh menggantikan twitter? sama sama kita tunggu dan lihat. jangan jadi macam google wave dah la..

SuRayA^i. berkata...

haha. sy pun still xphm cane nk gune die -__-"

shahrinabd berkata...

@cik tomyam tunggu awak..hehe

@syahzul katanye sama ngan twitter. In fact, boleh intergrate twitter ngan google buzz ni and apa u post kat twitter pon kuar sama kat google buzz. Wait and c..

@suraya sama2 kite godek2 die