Rabu, 24 Februari 2010

Berubah Sudah Template ku

Akhirnya! Aku sempat juga meluangkan masa mengubah template ku. Tidak secomel template orang lain. Aku agak fobia dengan benda comel-comel kerana ia tak melambangkan diriku.

Entry ini hanyalah untuk memberikan credit kepada deluxe template yang menjadi lokasi aku mencedok template yang berjaya menarik hatiku ini. Very me. Everyday di depan lappyku, dengan nescafe 2 kali sehari, mouse and diary.

However aku rasa template ni juga agak slow loading. Maybe ada mistake somewhere. Aku tak pandai bab-bab HTML, so nak periksa di mana silapnya pun aku tak tahu di mana nak bermula.

Last but not least, wahai template baruku, ceriakanlah aku setiap hari. Jadilah penyumbang inspirasi agar kekal jodoh kita. Jika tidak, kau pasti tak lama berada di sini.

XOXO

4 ulasan:

nursarah berkata...

heheheeh! sy pun baru tukar template gak. weee!

fitri oh fitri berkata...

wah, nak tuka jugak la. mcm best je website tuh,. haha.




www.fitridzulkifli.blogspot.com

nabila saat berkata...

template ni menggmbrkan seorang wanita bekerjaya
yg suka minum kopi
dan tgk dvd
pastu suka berblogging..!!!

haha!!

shahrinabd berkata...

@nurasarah marilah kita tukar menukar

@fitri best best...ade site template lain lagi best silalh rekomen

@nabila ooh...awk begitu memahami diri ku...correct!