Rabu, 24 Mac 2010

Is It Just Me? What Happen to GengBlogger?

oh...kenapa masalah ni melanda aku? Adakah GengBlogger merajuk padaku sebab dah lama tak login? Adakah aku sepenting itu sampai die nak kene majuk kat aku? hehe...

siyes....dah dua hari baru sekarang ni ada chance nak bukak lappy. Cam biasa bukak email dulu, then FB dan finallay GB. But...Ooops.....

tyme nak buka Gb tu, dia tak terus load and bukak page GB macam biasa. Tetapi keluar benda macam ni....
|
|
|


Is it just me? Atau semua orang pon kena melalui step ni? Is it a problem with my lappy?

I tried to key in password and username banyak kali still tak boleh bukak. And aku tak boleh nak retrieve password and username dari email sebab seingat aku, aku join pakai facebook.


Now that I cant log in, aku juga takkan dapat tahu jawapannya dari forum. Sebab tak bole bukak. Maybe benda ni sudah diannounce kat forum sebelum ni, but aku takde jenguk GB sejak Monday. Haha...aku sedang bermain dengan teka teki...

Guys...please....can somebody explain? GB is like a Blackberry to me! Very Important! hehe....

7 ulasan:

F I T berkata...

GB memang down sekarang ni..ada hacker attack..adoii kalau nak ping blog bleh gi http://ozbloggers.com

sama cam GB tapi guna twitter untuk login..dan ini ping blog dari australia..kita menumpang je la hehehe

shahrinabd berkata...

aku dah agak ada hacker!! tengkiu for the info.....harap harap boleh recover soon....

F I T berkata...

tu a pasal..ermm susah tul..nak cari trafik pun susah :(

virulent lolita tan benihime berkata...

same la..takle seh

Pisyek berkata...

tgk screenshot cm guna IE je.. betulkan??

kan3??

=)

TimmyLicious berkata...

GB? i never use it. heheheh..

shahrinabd berkata...

@FIT tol tue...innit and ozybloggers tak best macam GB.


@virtulent kena tunggu dua tiga hari kowt. sekarang ni suffer ler kite bloggers yang tak banyak follower nih. heheh...

@Pisyek ooops...haha...yes. IE. Mula-mula pakai chrome. Ingatkan prob with chrome, so bukak pkai IE. Tajam sungguh matamu...

@Timmy Really? So wat did u used?