Jumaat, 30 April 2010

Nak Part Time Job

tengah berkira-kira...hujung bulan mei ni nak balik kampung. Kira-kira budget macam tak cukup je. Adat le kalau balik kampung kena beli ole-ole. Lagipun bukan selalu dapat balik. Walaupun tambang air asia murah (kononnya), tapi macam tak cukup je duet...

Kalaula ada keje part time yang best...tak payah bayar mahal le...dapat RM10- RM20 dalam sehari nak juga aku pergi. Tapi tak bolehla the whole day. Maybe night atau petang after 5pm. Hujung minggu, boleh la keje sepanjang hari. kalau la ada....teman-teman boleh ke suggest? Aku tak boleh nak bergantung harap pada nuffnang sebab memang slow gile.

tukang edarkan flyers ke, waitress ke, ape lagi ek?

Ada website asiapartime.com, tapi macam bukan part time je semuanye...

adoiyai....


3 ulasan:

LUKISAN PENA berkata...

buat partime job dgn blogging jer...
jual barang2 online..hehe


selamat hari buruh untuk semua blogger (blogger tak cuti blogging ker?)
selamat hari buruh

aizuddin.com berkata...

jual topap je..hehe

Aiza berkata...

cian.. gud luck yek akk.. moga dapat balik kampung..hiks